Anmälan till TEDxAlmedalen 2016

Anmälan till årets TEDxAlmedalen!

Varje år ökar intresset för att få närvara under TEDxAlmedalen. Fem minuter efter det att vi förra året öppnat registreringen så hade 350 personer anmält sig. Totalt anmälde sig 1200 personer för att få en av 100 platser. Trycket är med andra ord väldigt stort. Vi är extremt tacksamma för all uppmärksamhet vi får och för att så många vill närvara varje år!

Tidigare år har vi nyttjat först-till-kvarn-principen för att avgöra vilka som ska få en biljett. I år väljer vi att frångå denna princip för att istället välja vilka 100 personer av de som anmäler sig som ska få ett inträde. Detta gör vi för att säkra att publiken blir så jämställd som möjligt och för att personer som tidigare inte fått uppleva TEDxAlmedalen ska få chans att komma in. Detta medför också att de som inte har haft möjlighet att ”hänga på låset” då vi öppnat upp för anmälningar har lika stor chans att få en plats.

Vi öppnar upp för intresseanmälan söndag 3 juli, kl 12.00. Sista dagen att anmäla sig är onsdagen 6 juli, kl 12.00.

Om ni får en plats kommer vi, under onsdagen och torsdagen den sjätte och sjunde juli, meddela detta till den mail ni registrerat.

Hoppas ni har förståelse för detta! Tack för all support!
/Greatness PR:s TEDxAlmedalen-team

  • What is TEDx?

    In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx.
    TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is call TEDx Almedalen, where x=independently organized TED event. At our TEDx Almedalen event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

    Read more about TEDx and TED